4/4/11

2 Εγκεφαλικά Νεκροί! (ΜΕΡΟΣ 1)

4/4/11
Αυτοί εκεί στην Ιαπωνία, αυτά τα καθίκια που στον βωμό του χρήματος έχουν ξεκάνει το έθνος τους με την ραδιενέργεια, θα είναι το πρώτο μέρος της νέας κατηγορίας των Εγκεφαλικά Νεκρών (ακολουθεί στο δεύτερο μέρος, οι ανοργασμικές νοικοκυρές.)

Ακούστε πως έχει το θέμα...

Θυμάστε έναν ξανθό κακάσχημο αλλά παμπόνηρο τον Ασάνζ (ή όπως λέγεται τέλος πάντων) που είχε βγάλει τα wikileaks, διπλωματικά έγγραφα; Αν ναι καλώς, αν όχι ψάξτε το γιατί εγώ δεν έχω την ώρα...
Λοιπόν αυτός ο κακάσχημος αλλά παμπόνηρος είχε δημοσιεύσει διπλωματικά έγραφα που έλεγαν ξεκάθαρα πως το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκοσίμα δεν είναι ασφαλές (2007-8). Η επιβεβαίωση ήρθε 2 χρόνια μετά. Η συνέχεια γνωστή, μεγάλος σεισμός, τσουνάμι, ΦΟΥΚΟΣΙΜΑ!

Ξέρεις τι είναι να γλιτώνεις από την οργή της φύσης και να πηγαίνεις από την μαλακία κάποιων φιλοχρήματων κοντοστούπων;;; Είναι τύχη και ατυχία μαζί!

Σε λίγες μέρας θα κλείσουμε "αισίως" 1 μήνα από το τσουνάμι και την ιστορία με την Φουκοσίμα. 1 μήνας μέσα στην αβεβαιότητα και στις μαλακίες των υψηλόβαθμων ιαπώνων που τελικά μόνο υπεύθυνοι δεν είναι αυτοί του πυρηνικού εργοστασίου.

50 ήρωες εργάτες που θυσιάζονται για τον πλανήτη! Ναι μαλάκα και όλοι εμείς ποσά σκατά δυς είμαστε θυσιαζόμαστε αναγκαστικά για να βάζετε και στα βρακιά σας λεφτά, κοπρολάγνοι.

Σήμερα η τραγική, εταιρία ΤΕΠΚΟ (Τώρα Έχουμε Πλουτωνιακή Κρίση Όλεθρου) αποφάσισε να διοχετεύσει ραδιενεργά υλικά στην θάλασσα. Δεν της ξέφυγαν! Τα έβαλε εσκεμμένα. Και λέω τι μπορώ να κάνω με αυτή την απόσταση χιλιομέτρων;;;; Θα στείλω email!

Photobucket


Και η Επιβεβαίωση!

Photobucket


Μόλις θα μου έρθει απάντηση, αν απαντήσουν θα την δημοσιεύσω...Εννοείται...
Ευτυχώς οι μούλοι που δεν μπορούν να διοχετεύσουν ραδιενέργεια στο ίντερνετ....Α ξέχασα την ιοντίζουσα ραδιενέργεια στο ίντερνετ την διοχετεύουν οι αγαπημένοι μου δημοσιογράφοι...Ακόμα γελάω με τις μαλακίες του Ευαγγελάτου...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright by tsaxpina 2010 all right reversed/ rss Designed by tsaxpina