5/1/11

12 5 Είδη Πουτάνας!

5/1/11
Photobucket

1#  ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ

Όπου και αν πάει, οτι ώρα και να ναι θα έχει μονίμως ένα ντύσιμο προκλητικό με γόβα 15ποντη, φούστα ίσα που να καλύπτει τα ευαίσθητα σημεία, με μπλούζα που θα αναδεικνύει το μπούστο, το ανύπαρκτο μερικές φορές και εννοείται χωρίς σουτιέν...  Αν δεν δουν όλοι στον δρόμο την ρώγα, δεν λέει! Η συγκεκριμένη ως πουτάνα αντιμετωπίζεται από τους άνδρες και πολύ σωστά. Που πας μωρή κότα στον χασάπη υπερπαραγωγή. Δεν θα βγει έξω αν δεν έχει φτιαγμένη Κουάφ!

2#  ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ

Το πιο συνηθισμένο είδος πουτάνας...Δεν υπάρχει τρύπα που να μην έχει χώσει οτιδήποτε βρει, όπως ας πούμε την βάση για το χαρτί κουζίνας το roll on  αποσμητικό της, δονητές εως και λουκάνικα Φρανκφούρτης ή και χωριάτικα με καπότα γεύσης λαχμαντζούν! Δικαίωμα της, αλλά συνήθως η συγκεκριμένη το έχει καμάρι που την παίρνει ο καθένας και την εντοπίζουν οι άνδρες πολύ εύκολα γιατί συνήθως υιοθετείται και το 1# αλλά εκτός από αυτό μιλάει συνέχεια για πούτσους!

3#  ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ

Το έργο γνωστό: Εκείνη εντυπωσιακή με δυναμικό χαρακτήρα, εκείνος τρελά καψούρης και τον σέρνει από την μύτη. Τον έχει κάνει Τάρανδο και τον κοροϊδεύει, όταν εκείνος συνειδητοποιεί οτι είναι πουτανάρα την κυνηγάει...Εκείνη όμως τίποτα! Αυτό είναι το χειρότερο είδος πουτάνας, γιατί δεν είναι εμφανές όσο τα άλλα δύο..Με λίγα λόγια αν σου τύχει τέτοια πουτάνα την γάμησες!

4# ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ

Γυναίκες μέσα στην Πλαστική που με δέκα κιλά τσιμέντο που τρώνε στην μάπα, το παίζουν γκομενάρες και μοιραίες! Σνομπάρουν οτιδήποτε κινείται έξω από τα σύνορα του Κολωνακίου και της Γλυφάδας και όποιον βλάχο δεν έχει υιοθετήσει το σούσι στο διαιτολόγιο του, το όποιο φυσικά δεν είναι δίαιτα από κάποια ιστοσελίδα στο ιντερνετ, αλλά από προσωπικό διατροφολόγο που το γραφείο του εννοείται πως είναι στο Κολωνάκι...Αλλιώς δεν είναι γιατρός καλό!

5# ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ

Η κατηγορία που τα συνοψίζει όλα! Αυτό έλειπε... Τι μπουρδέλο θα ήταν η Βουλή αν δεν υπήρχαν όλα τα είδη πουτάνας;;

.

1 Dead mail!

Photobucket


Έχω ξανακάνει θέμα τους μαλάκες που σπαμάρουν ασύστολα και μας σπάνε τα νεύρα, αλλά το ξανακάνω...

Σήμερα μπήκα στο mail μου και έκανε 2 λεπτά να μου φορτώσει όπως βλέπεται 170 email από blog που ούτε ζήτησα να μπω στην λίστα τους, ούτε τους έχω δώσει το email μου...170 email και στις 17/12 τα χα σβήσει όλα!

Θα μου πεις μεσολάβησε πρωτοχρονιά, Χριστούγεννα... Οκ και τι σημαίνει αυτό, όποιος θέλει να ευχηθεί μπορεί με χίλιους δύο τρόπους εκτός από αυτόν που είναι ο πιο ενοχλητικός ειδικά όταν ξέρει πως αυτό θα το κάνουν και άλλοι...

Επειδή λοιπόν το θράσος ορισμένων δεν έχει σταματημό, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ την "ευκαιρία" και από εδώ και στο εξής θα κάνω ξεχωριστή κατηγορία «Spam» και θα παραθέτω τους διαλόγους που θα έχω με τους επαγγελματίες Σπαμερ!

Θα βάζω και εικόνα φυσικά αλλά όπου αναφέρεται το όνομα του blog του ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα το σβήνω και ότι αλλο στοιχείο υπάρχει θα το αφήνω ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΑΙΛ του, για να του σπάσουν άλλοι τα νεύρα...

Φιλάκια σπάμμερς!

.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright by tsaxpina 2010 all right reversed/ rss Designed by tsaxpina