7/3/11

5 Ψευδο-οικολόγοι!

7/3/11
Photobucket


Ώρες ώρες αναρωτιέμαι, τι είναι χειρότερο...Να έχεις να ασχοληθείς με έναν φανατισμένο (;), με ένα πρόβατο δημιούργημα της πολιτικής προπαγάνδας ή να ασχολείσαι με ημιμαθή ανθρωπάκια; 

Όλα είναι άξια για να ασχοληθείς έστω για λίγο μαζί τους, έτσι συνειδητοποιείς ΠΩΣ εσύ είσαι το μαύρο πρόβατο...Μαύρο πρόβατο δεν είναι πάντα και το κακό, συνήθως το μαύρο πρόβατο είναι αυτό που διαφέρει από μία δεδομένη "αγέλη" συνεπώς και πιο αντικειμενικό!

Από μικρή είχα μεγαλώσει με οικολογική συνείδηση, μου την είχε μάθει ο παππούς μου...«Να σέβεσαι το περιβάλλον που ζεις, για να σε σέβεται», έτσι και εγώ το σέβομαι σε αυτά που μπορώ, στα μικρά ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ πράγματα που όμως αυτά τα μικρά επιβαρύνουν το περιβάλλον σημαντικά!

Πότε δεν γούσταρα, εκδηλώσεις της "μιας βραδιάς τα γιασεμία" τι πάει να πει ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ; ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΙΣ ΤΑΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ; ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ AIDS; ............ΚΤΛ.

Όλα αυτά μου ακούγονται βερεσέ, αυτά είναι προβλήματα που αν κάποιος θέλει να βοηθήσει θα βοηθήσει χωρίς να του το θυμίσει κανένας, αλλά επειδή θέλει να βοηθήσει τον συνάνθρωπο ή να συντελέσει στην επίλυση ενός φαινομένου ή προβλήματος! Τα προβλήματα αυτά δεν ξεκινάνε από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης, της όποιας εκδήλωσης και φυσικά δεν παύουν να υπάρχουν μόλις σβήσουν τα φώτα! Υπάρχουν πάντα δυστυχώς!

Πάμε στο θέμα μας όμως, όπως τα προηγούμενα 2 χρόνια έτσι και φέτος κάποιοι θεώρησαν να αντιδράσουν για το περιβάλλον, καλώντας όλους να σβήσουμε τα φώτα μας στισ 26 Μαρτίου!

Για ρώτα τον μέσο Ελληνάρα που θα το κάνει αυτό, θα σου πει οτι είναι και περήφανος κι ΄όλας  που αποφάσισε να σβήσει τα φώτα ΓΙΑ 1 ΩΡΑ και να ¨αναβιώσει" δόξες του άνθρωπου των Πετραλώνων . 

Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά αν η μόνη οικολογική πράξη που κάνετε είναι αυτό, το οποίο το βρίσκω και γελοίο, είστε και εσείς ημιμαθή ανθρωπάκια που δεν γνωρίζεται που παν τα τέσσερα σε θέματα περιβάλλοντος. Όσον αφορά τώρα τις διάνοιες αυτές που το έχουν κάνει θεσμό αυτή την εμετική αηδία της μίας ώρας, είναι απλά τραγικοί!

ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ!!!


Για αυτό και εγώ κάνω την δικιά μου εκδήλωση και όποιος θέλει ακολουθεί.

Photobucket
Παρόμοιο θέμα: Σκάσε ή Δράσε

5 σχόλια:

 1. Συμφωνώ απόλυτα .....
  Θεωρώ εξαναγκασμό μηνύματα , μέηλ , κινήματα , γκρούπ κλπ κλπ να μας θυμίζουν ότι πρέπει να είμαστε ευαίσθητοι .......
  Η είσαι ή δεν είσαι .....και είναι προσωπικο θέμα το τι θα κάνεις και πότε θα το κάνεις.....
  Η όλη φάση μου θυμιζει τον ηλίθιο που πρέπει σώνει και καλά να κάνει την καλή πράξη της ημέρας του .....μονο που δεν του ρχεται καμία .....πρέπει να του υποδείξουν ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μαζί σου, γιατί άλλο οικολογία άλλο μαλακία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φίλιππε έτσι είναι και εγώ θα το τραβήξω ακόμη πιο πέρα σε εξαναγκάζουν για να τα τσεπώνουν.

  Αντάρτισσα δυστυχώς η μαλακία υπερισχύει της οικολογίας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τσαχπίνα .....η εκμετάλευση της ανθρώπινης μαλακίας είναι η καλύτερη επένδυση στις μέρες μας ......
  Φυσικά και τα τσεπώνουν.....είναι καλές μπίζνες αυτές......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η νέα βαριά βιομηχανία είναι η επένδυση της μαλακίας...Πολύ σωστός είσαι!!!! :) :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Πέτα το...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright by tsaxpina 2010 all right reversed/ rss Designed by tsaxpina