31/12/10

5 Τι μας άφησε το 2010...

31/12/10
Photobucket

Σίγουρα ήταν ο χρόνος με πολλές απογοητεύσεις, εκπλήξεις και λίγες χαρές...
Δεν τα βάζω με χρονολογική σειρά...

Μνημόνιο!

Για μία ακόμη φορά οι πολιτικοί μας επιβεβαίωσαν για το πόσο ηλίθια άτομα είμαστε, με λίγο κουτόχορτο πιστεύουμε αμέσως τις προεκλογικές τους μαλακίες, μας κλέβουν και πάλι τα ίδια. Το θέμα είναι οτι τώρα η χώρα δεν ελέγχεται από τους Έλληνες πολιτικούς, ίσως και ποτέ να μην ελεγχόταν αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Τα παιδιά τον 750€ σύντομα μέσα σε 5 μήνες έγιναν των 590€, και τι ακόμα μας περιμένει με τα σκατά που κουβαλάμε. Οι συντάξεις πέφτουν, η ανεργία μεγαλώνει και η διαφθορά μας πουλάει και μας αγοράζει...

Οι απεργίες δεν κλάνουν μία στο σύστημα!

Κι όμως, οι απεργίες πλέον θεωρούνται ένας ετήσιος θεσμός κάτι σαν την παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος, της υπερθέρμανσης του πλανήτη κτλ. Με λίγα λόγια κάνουμε "πάρτι" μία μέρα και τις υπόλοιπες οργιάζουμε! Το αποτέλεσμα; Οι εργαζόμενοι ΔΙΚΑΙΩΣ να βγαίνουν στους δρόμους, και απλά να χάνουν το ημερομίσθιό τους. Ουσιαστικά γυρνάει σε αυτούς. Άμα δε το τραβήξουν επιστράτευση. Για να μην μιλήσω για την πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ!

Οι τσόντες είναι της μόδας!

Πάντα ήταν, αλλά πρώτη φορά πήρε τέτοια διάσταση το θέμα με την μεγάλη πουτάνα της σόου μπιζ και την άλλη την φώκια να ακολουθεί. Οι τσόντες σε μεγάλο βαθμό ήταν προνόμιο ανδρων, αν και οι γυναίκες βλέπουμε κάποιες έχουν ταμπού και το παίζουν παρθενώπες, τώρα όμως με την Τζούλια και την Ντούβλη οι περισσότερες τις είδαμε και τα σχόλια που ακολούθησαν είναι αυτονόητα «η φάλαινα με την τρέσα» «το μουνί με την χλωρίνη», «οι καραπουτανάρες» κτλ. Συμπέρασμα: Η Ελ. Πορνοβιομηχανία έχει να αναδείξει και άλλα ταλέντα της τηλεόρασης που θα ήθελα να δω: Ν. Παπαδάκης, Ε. Μενεγάκη, Η. Ψινάκης, Α. Κανάκης...

Νέα δωράκια σε συσκευασία δέματος!

Ένας τρομοκράτης είναι έξυπνος όταν μπορεί να είναι πιο μπροστά από την αστυνομία και από τα επίπεδα της τεχνογνωσίας της κοινωνίας του. Έτσι και εδώ μείναμε με το στόμα ανοιχτό, για την επίθεση σε πρεσβείες εωτερικού και εξωτερικού μέσω παγιδευμένων δεμάτων. Η αστυνομία έχασε τα αυγα και τα πασχάλια, αν και σε σύντομο χρονικό διάστημα έπιασε 2 μέλη της Σέχτας... Παρόλα αυτά η αντιτρομοκρατική έχει ακόμα δύσκολο δρόμο μπροστά της.

Το Τροκτικό έκλεισε!

Ασχέτως αν το θεωρούσα αξιόλογο blog ή όχι, σίγουρα δεν ήθελα να κλείσει με αυτό τον τρόπο. Το κοινό το αγάπησε επειδή του έδωσε το βήμα να εκφραστεί δημόσια χωρίς λογοκρισία και το πίστεψε, πάλι δίκαια ή άδικα δεν θα το κρίνω τώρα, το έχω κάνει πιο παλιά... Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα βρίσκονταν συνεχιστές της εκμετάλλευσης του κοινού. Το τρομακτικό ήρθε και μάλιστα από την αρχή με διαφημίσεις με παρόμοιο όνομα (τρο-μα-κτικο) και ίδια δομή, και άλλα όπως τροκτικόν κτλ. Τα συμπεράσματα εδώ δικά σας.

Τώρα θα γράψω άλλο ένα μεγάλο γεγονός το οποίο δεν το είδα στην τηλεόραση

Ευρωπαϊκό βραβείο λογοτεχνίας στην Κική Δημουλά!

Αυτη η εκπληκτική ποιήτρια που έχει κάνει ποίημα ακόμη και την σκόνη, στις 13 Μαρτίου πήρε το ευρωπαϊκο βραβείο λογοτεχνίας. Είχα την τιμή και την χαρά να την γνωρίσω από κοντά και μάλιστα να της θέσω και μία ερώτηση σχετικά με την μνήμη και την λήθη που κυριαρχεί στα περισσότερα ποιήματά της, και μου απάντουσε τουλάχιστον ένα πεντάλεπτο. Αυτό που με θλίβει είναι οτι σε τέτοιους ανθρώπους που προσφέρουν ουσιαστικά ο τηλεοπτικός αέρας θεωρείται χάσιμο χρόνου και έτσι προτιμούν να ασχολούνται με τα σούργελα!

Σίγουρα ξέχασα πολλά πράγματα, ίσως προλάβω αύριο να κάνω και άλλο μέρος...

15/12/10

8 Έλληνες Διαβάστε!

15/12/10
Image and video hosting by TinyPic


 Το κείμενο δεν είναι δικό μου, αλλά επειδή το βρήκα να κυκλοφορεί στο ιντερνετ και  συμφωνώ απόλυτα με την απάντηση του Κου  Ψωμά το αναδημοσιεύω! Δεν βάζω πηγή γιατί το βρήκα από το Facebook και το έχουν αναδημοσιεύσει πολλοί.  Θα το μεταφράσω και στα Αγγλικά μπας και σταματήσει η προπαγάνδα κατά της χώρας μας.


Απίστευτος διάλογος στο γερμανικό περιοδικό Stern Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες, με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες», δημοσιεύεται σε πρόσφατο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού, Stern. Ο υπέρτιτλος του άρθρου αναφέρει: …
«Μετά τις τράπεζες, θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί να σώσουν και την Ελλάδα. Πρώτα έκαναν αλχημείες οι Έλληνες στο ευρώ και τώρα, αντί να κάνουν οικονομίες, απεργούν».
Αγαπητοί ΕΛΛΗΝΕΣ, από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που εμείς έχουμε συνεισφέρει, όσο κανείς άλλος στο κοινό ταμείο, δηλαδή γύρω στα 200 δις, ενώ εσείς έχετε, αντίθετα, εισπράξει κατά κεφαλήν, όσα κανείς άλλος, δηλαδή σχεδόν 100 δις. Ουδέποτε λαός βοήθησε μέχρι τώρα με τη θέλησή του, σε τέτοιο βαθμό, και για τόσο μακρύ διάστημα, άλλον λαό. Είσαστε, κυριολεκτικά, οι πιο ακριβοί μας φίλοι.
Το ζήτημα πάντως είναι, ότι τελικά δεν εξαπατάτε μόνο τον εαυτό σας αλλά κι’ εμάς. Στην ουσία, ουδέποτε φανήκατε αντάξιοι του ευρώ, μιας και παρά την εισαγωγή του, δεν καταφέρατε μέχρι τώρα να εκπληρώσετε τα κριτήρια σταθερότητας. Στην ΕΕ είσαστε ο λαός που ξοδεύει τα μεγαλύτερα ποσά σε καταναλωτικά αγαθά. Θα θέλαμε, ο πρωθυπουργός σας Γ. Παπανδρέου να προχωρήσει στο πρόγραμμά του, όμως προφανώς αυτό δεν το θέλετε εσείς, αφού συνεχίζετε απτόητοι, ν’ απεργείτε. Μη μας λέτε λοιπόν, ότι μόνο οι πολιτικοί ευθύνονται για την καταστροφή.
Εσείς έχετε εφεύρει τη Δημοκρατία κι’ ως εκ τούτου θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι ο λαός είναι αυτός που κυβερνά κι’ επομένως, έχει και την ευθύνη. Κανείς δεν σας αναγκάζει να φοροδιαφεύγετε, να χρηματίζεστε, ν’ αντιδράτε σε κάθε συνετή πολιτική και να εκλέγετε διεφθαρμένους πολιτικούς. Σε τελευταία ανάλυση, οι πολιτικοί είναι λαϊκιστές και κάνουν, ότι τους πει ο λαός. Θα μας πείτε, βεβαίως, ότι κι’ εμείς οι Γερμανοί δεν είμαστε πολύ καλύτεροι, όπως θέλουν κάποιοι να πιστεύουν. Κι’ έχετε δίκιο.
Οι Έλληνες είναι εκείνοι, που μας είχαν δείξει το δρόμο της Δημοκρατίας και της Φιλοσοφίας, καθώς και τις πρώτες γνώσεις Εθνικής Οικονομίας. Τώρα μας δείχνετε και πάλι το δρόμο. Μόνο που αυτή τη φορά, είναι λάθος δρόμος. Κι’ από το σημείο που εσείς έχετε τώρα φτάσει, δεν πάει παραπέρα.

Και η απάντηση που δόθηκε από ένα συμπατριώτη μας:

Αγαπητέ μου Walτer Wuellenweber, ονομάζομαι Γεώργιος Π. Ψωμάς. Είμαι δημόσιος λειτουργός κι’ όχι υπάλληλος, όπως κατά κόρον τα ΜΜΕ των «συμπατριωτών» σου (μου) και άλλων «συμπατριωτών» σου (μου) αναφέρουν, ως βρισιά και με περίσσεια χλεύη. Ο μισθός μου είναι 1.000. Το μήνα, όχι την ημέρα, όπως ίσως σ’ έχουν παρασύρει, να νομίζεις. Ούτε 1.000 λιγότερα από σένα.
Από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που σας έχουμε παραχωρήσει με αδιαφανείς όρους κι’ έναντι αυτών των 200 δις που λέτε, ότι μας δώσατε, το 40% περίπου των αμυντικών εξοπλισμών μας, το σύνολο σχεδόν των εθνικών τηλεπικοινωνιών μας, την κατασκευή 2 μεγάλων αεροδρομίων καθώς και πολλών χιλιομέτρων εθνικού οδικού δικτύου. Αν ξεχνώ κάτι, ζητώ να με συγχωρέσεις. Σημειώνω, πως είμαστε από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς στα καταναλωτικά προϊόντα που παράγουν τα εργοστάσιά σας.
Η αλήθεια είναι, πως δεν ευθύνονται μόνο η πολιτικοί μας γι’ αυτή την καταστροφή. Ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης έχει και μια εταιρία γερμανικών κυρίως συμφερόντων, η οποία τους λάδωνε, για ν’ αναλαμβάνει, όπως λέω παραπάνω, δημόσια έργα (βλ. C4Ι). Πιθανολογώ, πως φταίνε και τα γερμανικά ναυπηγεία, τα οποία μας πούλησαν κάτι υποβρύχια, που γέρνουν. Είμαι σίγουρος, ότι εσύ δεν με πιστεύεις ακόμα, αλλά δείξε λίγο υπομονή και περίμενε, διάβασέ με, κι’ αν δεν σε πείσω, τότε διώξε με από την Ευρωζώνη, τον τόπο της Αλήθειας και της Ευημερίας, του Δίκαιου και του Σωστού.
Λοιπόν Walτer, μισός αιώνας και πάνω πέρασε από τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, από τότε που η Γερμανία έπρεπε να ξοφλήσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα.
Οι οφειλές αυτές, που μόνον η Γερμανία αρνείται να ξοφλήσει στην Ελλάδα (η Βουλγαρία και η Ρουμανία, τακτοποίησαν ήδη τις αντίστοιχες υποχρεώσεις τους), συνίστανται:
α) Σε χρέη ύψους 80 εκατομμυρίων γερμανικών μάρκων, από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
β) Σε χρέη από τη διαφορά του κλήριγκ στο μεσοπόλεμο, ύψους 593.873.000 δολαρίων, που ήταν σε βάρος της Γερμανίας.
γ) Στα αναγκαστικά δάνεια, τα οποία συνήψε το Γ΄ Ράιχ από την Ελλάδα, ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, στη διάρκεια της κατοχής.
δ) Στις επανορθώσεις, που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα, για τις κατασχέσεις, αρπαγές και καταστροφές, που της προξένησε το Γ’ Ράιχ, την περίοδο της κατοχής, ύψους 7,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όπως επεδίκασαν οι Σύμμαχοι.
ε) Στις ανυπολόγιστες υποχρεώσεις της Γερμανίας για την αφαίρεση της ζωής 1.125.960 Ελλήνων (38.960 εκτελεσμένων, 12.000 νεκρών από αδέσποτες, 70.000 σκοτωμένων σε μάχες, 105.000 νεκρών στα στρατόπεδα της Γερμανίας, 600.000 νεκρών από πείνα και 300.000 απωλειών από υπογεννητικότητα).
στ) Στην ατίμητη ηθική προσβολή, που προξένησε στον ελληνικό λαό και στις ανθρωπιστικές ιδέες που εκφράζει η ελληνική ιδέα. Αυτό το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό, είναι ηθικής τάξης, ύψιστης ηθικής αξίας.
Ξέρω Walτer, σε πειράζουν αυτά που γράφω, αλλά και μένα με πείραξαν, αυτά που έγραψες! Αλλά περισσότερο με πειράζουν, αυτά που σκέφτεσαι και θέλεις να κάνεις για μένα και τους «συμπατριώτες» σου, τους Έλληνες !
Walτer, φίλτατε Walτer, στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται 130 γερμανικές επιχειρήσεις, στις οποίες, περιλαμβάνονται σχεδόν όλοι οι γερμανικοί κολοσσοί, οι οποίες πραγματοποιούν ετήσιο τζίρο της τάξης των 6,5 δισ. ευρώ.
Ξέρεις Walτer, σύντομα δε θα μπορώ ν’ αγοράζω Γερμανικά προϊόντα, γιατί δεν θάχω λεφτά. Εγώ Walτer μεγάλωσα στα λίγα, θα τ’ αντέξω . και μην ανησυχείς για τους νέους στην Ελλάδα, . είμαστε ακόμα πολλοί παλιοί, για να τους βοηθήσουμε, να εξοικειωθούν στη νέα κατάσταση . αλλά εσείς βρε Walτer, . τους ανέργους σας, που θα δημιουργηθούν από την κατάσταση αυτή στην Ελλάδα, πως θα τους αντιμετωπίσετε;
Πες μου σε παρακαλώ . έχω απορία: εμείς οι Έλληνες πρέπει να φύγουμε από την Ευρώπη, την Ευρωζώνη (κι’ απ’ όπου αλλού θέλετε, εσείς, οι Γερμανοί, οι Σουηδοί, οι Ολλανδοί και λοιποί «συμπατριώτες). Πρέπει να φύγουμε, για να σωθούμε από μια Ένωση, κατ’ επίφαση. Από μια ομάδα κερδοσκόπων. Από μια ομάδα, στην οποία είμαστε συμπαίκτες, όσο καταναλώναμε τα προϊόντα των συμπαικτών !
Εγώ φίλτατε Walτer, πιστεύω, ότι οι Έλληνες θα πρέπει να σταματήσουν ν’ αγοράζουν Mercedes, BMW, Opel, Ford, Scoda, κλπ. συμμαχικά προϊόντα, γιατί, . δεν μπορούν και δεν πρέπει ! … Δεν το αξίζουν. Θα πρέπει να σταματήσουν ν’ αγοράζουν προϊόντα από το Lidl, το Praktiker και το IKEA. Γιατί δε θα μπορούν πια να τ’ αγοράσουν αυτά τα προϊόντα, βρε αδερφέ, τι να κάνουμε !
Φίλτατε Walτer, θα πρέπει να κανονίσουμε και κάποιες άλλες «λεπτομέρειες» . αν μου επιτρέπεις βέβαια, γιατί εσύ είσαι ο «πιστωτής» της ζωής μου. Ξέρεις βρε φίλε Walτer, θέλω να μου επιστρέψεις τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μου, που έκλεψες εσύ (όχι ΕΣΥ βεβαίως, αλλά κάποιοι ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ), θέλω τα ΑΘΑΝΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ, που βρίσκονται στα Μουσεία του Βερολίνου, του Μονάχου, του Λονδίνου, του Παρισιού, της Ρώμης! Τα θέλω τώρα, που μπορεί να πεθάνω, . αλλά θέλω να πεθάνω, κοντά στους πατέρες μου !

Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ


 -------------------------------------------------------------

The text is not mine, but because I found it to be released on the Internet and I agree with the reply of Mr. Psomas to republish! I do not put source because I found it from Facebook and have been republished many.Unbelievable dialogue in the German magazine Stern
The following open letter to Walter Wuellenweber, to the Greek citizens, entitled "Dear Greek, published in a recent issue of the German weekly, Stern. The Masthead of the article states: ..."After the banks will now have the Germans to save and Greece. First, the Greeks did juggling and now the euro, rather than save, striking.
Dear GREEK since 1981 belong to the same family. Only we have contributed, but no other public fund, ie around 200 billion, while you instead receive per capita as anyone else, almost 100 billion. Never until now has helped people to his will, to the extent and for so long time, other people. You are literally the most expensive ones.
The question is, however, that ultimately did not cheat only yourself but also to us. In fact, we looked never worthy of the euro, because despite the introduction, there have yet to fulfill the stability criteria. In the EU you are the people who spend larger amounts on consumer goods. We would like your Prime Minister Papandreou to move to the program, but obviously we do not want you, since it continues unabated, n 'strike. Do not tell us so that only the politicians responsible for the disaster.
You have invented Democracy And therefore, you should know that the people are those who govern and 'therefore has a responsibility. Nobody forces you to evade taxes, to be bribed, n 'react to any sound policy and to elect corrupt politicians. Ultimately, politicians and populists do, that they told people. We know, of course, and that "we Germans are not much better, as some want to believe. And you are right.
The Greeks are those who have shown us the path of democracy and philosophy, and the first knowledge of National Economy. Now show us the way again. Only this time, it's the wrong way. And the point you have now reached, it goes further.

And the answer given by a countryman us:
Dear Walter Wuellenweber, my name is George P. Psomas. I am a public servant and not through official as ad nauseam in the media of "compatriots" your (my) and other "fellow" your (my) state, as insult and ridicule excess. My salary is 1,000. In months, not days, like maybe to have drifted to think. Neither 1000 less than you.
Since 1981, belong to the same family. Only you have to give opaque and conditions' for them the 200 billion you say that you gave us, 40% of our defense equipment, almost all of our national telecommunications, the construction of 2 major airports and many kilometers of national road network. If I forget something, I ask you to forgive me. I note that we are the largest importers of consumer products produced by your plants.
The truth is that there are only responsible to our politicians for this disaster. A large part of responsibility is a company mainly German interests which the Ladon, That assumes, as I said above, public works (see C4I). I assume, how blame and German shipyards that sell us something underwater, drooping. I am sure that you do not believe me yet, but show a little patience and waited, I read on, though it is not to convince you, then dismiss me from the Eurozone, the place of Truth and Prosperity, fair and correct.
Well, Walter, and over half a century has elapsed since the end of World War II, since Germany had to xoflisei its obligations to Greece.
These debts, which only Germany refused to xoflisei Greece (Bulgaria and Romania have already arranged their respective obligations), consisting of:
a) debts of 80 million DM from the First World War.
b) debts klirigk the difference in the interwar period, totaling $ 593,873,000, which was against Germany.
c) The forced loans, which concluded the Third Reich from Greece, amounting to 3.5 billion U.S. dollars, during the occupation.
d) The remedies, which is owed by Germany to Greece for the seizures, looting and destruction that's caused the Third Reich, the occupation period, amounting to 7.1 billion U.S. dollars, such as ordering the Allies.
e) In the incalculable obligations of Germany for the removal of 1,125,960 Greeks living (38.960 executed, 12,000 dead from stray, 70,000 killed in battle, 105,000 dead in the camps in Germany, 600,000 deaths from starvation and 300,000 of losses from low birth rates).
f) The priceless moral outrage that caused the Greek people and the humanitarian ideas expressed by the Greek idea. This problem is not financial, it is ethical, the highest moral value.
I know Walter, do you mind what I write, but to hurt me, what you wrote! But more to bother me, what you think and want to do for me and the 'compatriots' you, the Greeks!
Walter, beloved Walter, Greece 130 German companies operate, which included almost all the German giants, which have an annual turnover of 6.5 billion.
You know Walter, you soon will I can 'buy German products, why not thacho money. Walter I grew up in a few, will 't bear it. and do not worry about young people in Greece. are still many old, to help them, to familiarize the new situation. VRE but you Walter. unemployed, you created the situation in Greece, how the experience?
Tell me please. I wonder: we Greeks have to leave Europe, the Eurozone (And from wherever you want, you, Germans, Swedes, Dutch and other 'compatriots). We must go to save ourselves from a Union in appearance. From a group of speculators. From a team, we are teammates, but consuming the products of teammates!
I beloved Walter, I believe that Greeks should stop n 'buy Mercedes, BMW, Opel, Ford, Scoda, allied products, etc., why. can not and should not! ... I do not deserve it. We must stop n 'buy from Lidl, Praktiker and the IKEA. Why can not anymore 't buy these products, well bro, what to do!
Beloved Walter should arrange some other "details". if I may, of course, because you are the "credit" of my life. Vre know buddy Walter, I want me back in my culture, that you stole (not you of course, but some of yours), I want ATHANATA creations of my ancestors, found in museums of Berlin, Munich, London, Paris , Rome! I want it now, I may die. but I want to die close to my fathers!

10/12/10

17 Koμ-μουνί-στες !

10/12/10
Photobucket

Δεν ξέρω αν υπάρχουν πιο επικίνδυνα ατομα από αυτούς που δηλώνουν κομμουνιστές στην Ελλάδα! Οι άλλοι που υποστηρίζουν τον δικομματισμό σίγουρα πάσχουν από άγνοια κινδύνου αλλά οι κομμουνιστές δεν έχουν ιδέα ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ κτλ.

Συζήταγα προχθές με ένα τέτοιο ζώο και μου έλεγε περι Μάρξ και οτι το κεφάλαιο πρέπει να εξαφανιστεί.

Μα ρε ηλίθιε ο Μαρξ λέει τίποτα τέτοιο στο "κεφάλαιο" και άμα εξαφανιστει το κεφάλαιο που θα δουλεύεις; ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΟΥ;

Γιατί το ΚΚΕ τάσσεται -φαινομενικά- κατά του κεφαλαίου και ονειρεύεται την επανάσταση του προλεταριάτου αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ που κοροϊδεύει τα «συντρόφια του»

Ναι μάγκες τα πράγματα έτσι είναι. Φωνάζει η κοντή για τις απολύσεις αλλά η ίδια πετάει στο δρόμο ανθρώπους που δούλευαν στον Ριζοσπάστη! Φωνάζει για τα κόμματα και την διαφθορά αλλά δέχεται τα 17,5 εκ. € σε κάθε προεκλογική περίοδο , παρότι τα «συντρόφια» τυπώνουν αφίσες τσάμπα, δουλεύουν για το ΚΚΕ τσάμπα!

Στα Πανεπιστήμια και στα Τει που δυστυχώς οι κομματικές παρατάξεις υπάρχουν για να περιχαρακώνουν τους φοιτητές, είναι και το ΚΚΕ και μάλιστα ενώ οι άλλες μοιράζουν τσάμπα τον οδηγό σπουδών το ΚΚΕ το πουλάει 2 €!

Κατά τα άλλα δεν είναι κεφάλαιο το ΚΚΕ!

Μην ακούσω κανέναν να λέει τέτοιες μαλακίες θα του βάλω το σφυροδρέπανο στον κόλο του μήπως και ξεστραβωθεί!

Η πλάκα είναι πως οτι δεν τους κάνει και δεν είναι στα μέτρα τους, είναι προβοκάτσια!
Μπράβο μαλάκα όποιος διαφωνεί μαζί σου ασκεί προβοκάτσια, εγώ λέω αντε τράβα να πάρεις τα κόκκινα πανιά σου και βγες στον δρόμο να τσιρίζεις για το κεφάλαιο -που δεν έχεις ιδέα τι είναι- τη στιγμή που αυτό που υπερασπίζεσαι είναι κεφάλαιο!

Ο ορισμός του κομμουνισμού είναι ο παρακάτω: 


ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ: Εχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου δίνει λίγο γάλα

Με λίγα λόγια, που καταλήγουμε παλι; Στο κεφάλαιο!

Το πρόβλημα του κομμουνισμού δεν είναι ακριβώς το κεφάλαιο, είναι το κεφάλαιο όταν δεν το έχει εκείνο, γιατί όταν θα το αποκτήσει θα είναι εναντίον του προλεταριάτου!

Για να μην σχολιάσω τι πήρε το αυτάκι μου στις εκλογές...Ότι τα «συντρόφια» όπου δεν υπάρχουν δικοί τους θα πάνε να ψηφίσουν δεξιούς! Ιδεολόγοι του κόλου...

Και για να τελειώσω την προβοκάτσια μου, όπως θα πουν κάποιοι αλλά χέστηκα, καλό θα ήταν κάποτε να ξεκαθαριστούν οργανώσεις όπως ΧΑ, Σεχτα Επαναστατών κτλ σε ποιο πολιτικό στερέωμα ανηκούν γιατί έχω βάσιμες υποψίες πως τελικά δεν ανήκουν σε αυτές που τις προσδιορίζουν τα κανάλια!

.

2/12/10

9 Εξωγήινοι και λοιπές μαλακίες...

2/12/10
Photobucket

Διάβασα σ 'ένα blog οτι η Νάσα ετοιμάζεται σήμερα (2/12/2010) να κάνει ανακοίνωση πως βρήκε εξωγήινη ζωή, και να επιβεβαιωθούν όλοι αυτοί οι τρέλοι που μιλούν για φαντάσματα και έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους...

Οκ μίσο λίγο, πήγαινε και χτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο να δεις, κουνάει πολύ;

«Αγαπητέ» μεταφυσικέ ερευνητή, εξωγήινος είσαι εσύ και ο καθένας μας μια και δεν ζούμε στον φλοιό της γής αλλά στην επιφάνεια οπότε είμαστε ΕΞΩ-ΓΗΙΝΟΙ...Αφού λοιπόν αναλύσαμε την συμφόρηση που προκαλεί η λέξη πάμε παρακάτω μπας και βγάλουμε άκρη. Αν λοιπόν με την λέξη εξωγήινος, εννοείς τα UFO, πάλι δεν καταλαβαίνω που είναι το θέμα, μόνο και μόνο που μιλάς και πιστεύεις τέτοιες μαλακίες είσαι εσύ ένα UFO!

Όχι δεν είμαι τόσο εγωίστρια ώστε να πιστεύω πως σε τόσα σύμπαντα είμαστε μόνοι μας. Σίγουρα όμως δεν έχω καλλιεργημένο τον ουρμπανιστικό μύθο για τα UFO...Ότι πρόκειται για πράσινους ανθρώπους με ένα ή περισσότερα από δύο μάτια, με κεραίες και με ένα πιάτο της σούπας να πετάνε από εδώ και από εκεί...Πόσο μάλλον να απηγάγουν και ανθρώπους...

Τι είπα τώρα; Καλά οι Αμερικάνοι τα έχουν παίξει τελειώς, νομίζουν οτι όλος ο κόσμος στρέφεται γύρω από αυτούς και από την μαλακία που τους βαράει πέφτουν σε ναρκοληψίες και σε επιληπτικές κρίσεις και νομίζουν πως τους έχει αρπάξει εξωγήινος ή πως ο Ridley Scott τους κάνει πλάκα!

Πες πάει στο διάολο κάπως εξηγείται η όλη τρομοκρατία που έχει πιάσει τους Αμερικάνουςθα θέλαν πολύ να πιστεψουν πως το έκανε UFO, αλλά τις μαλακίες των πολιτικών πάντα την πληρώνει ο αθώος λαός...

Εμείς όμως τι φταίμε να γινόμαστε θύμα της όποιας τρομοκρατικής μόδα;;

Φέτος φοριέται πάρα πολύ η ανίχνευση του Κάσπερ και της παρέας του, του χρόνου  ALIEN από άλλους κόσμους, και του παραχρόνου ΨΩΦΑΜΕ ΟΛΟΙ!

Δεν το ξέρεις; Αποκλείεται να μην έχει πάρει το αυτί σου κάτι για την συντέλεια του κόσμου που θα έρθει το Δεκέμβριο του 2012! Αγαπητοί Συνωμοσιολόγοι μπορείτε σας παρακαλώ την συντέλεια του κόσμου να την προβλέψετε μετά τις 25 Δεκεμβρίου  που θα μαζέψω λεφτά για να κλείσω μία καλή θέση στην κόλαση; Ένας δε έχει κάνει ολόκληρο blog εκμεταλλευόμενος την αφέλεια των πολλών και βγάζει συχνά πυκνά ανακοινωθέν...
Τον έχουν προσλάβει τα UFO?  Οι κομμήτες; Τα καιρικά φαινόμενα; Γιατί λένε που λένε τις μαλακίες τουλάχιστον δεν συμφωνούν να λένε και το ίδιο...

Σε διάφορα φόρουμ δε που έχουν κατηγορίες μεταφυσικής ρίχνεις το γέλιο, με τους υπέρμαχους της μεταφυσικής και τους "θετικιστές" - πολέμιους. Είναι σαν να βλέπεις να συζητάει ένας βαθιά θρήσκος με ένας που δηλώνει άθεος και χωρίς να έχει απόδειξη ούτε ο ένας ούτε και ο άλλος για την ύπαρξη ή μη του θεού πλακώνονται σαν τις κατίνες στα μπαλκόνια...

Το θέμα είναι αν πρέπει να θεωρούμε παρανοϊκό κάποιον που ζητάει τον  Πινακα " Ouija " για να επικοινωνήσει με προηγούμες ψυχές. Εγώ προσωπικά αν μπορούσα να κάνω κάτι ή θα τον πυροβολούσα με Ανδρόνια να του κάνω μαύρη τρύπα το κλούβιο το κεφάλι του ή θα τον έστελνα σε ψυχιάτρο.

Εμένα προσωπικά μόνο γέλιο μου προκαλούν τέτοιες συζητήσεις που δεν βασίζονται στην λογική, γι αυτο επειδή βαρέθηκα πάω να πάρω τον φίλο μου από το Roswell να πάμε να κάνουμε πλάκα στα Αγγλάκια με τα αγρογλυφικά


.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright by tsaxpina 2010 all right reversed/ rss Designed by tsaxpina