16/11/10

3 Kinds of music! (Μέρος 2)

16/11/10
Photobucket


Συνεχίσω την προηγούμενη ανάρτηση

Λαϊκά
Εδώ θα έπρεπε να βάλω και υποκατηγορίες όπως ελαφρολαϊκό ή βαρύ, βαριέμαι όμως. Είναι το είδος μουσικής γραμμένο τις περισσότερες φορές για τους νταήδες, το είδος που στις παλιές ελληνικές ταινίες θα σηκωθεί ο νταής που έχει νταλκά και θα κάνει και μία γύρα. Ξεκίνησε ως ανδρικός χορός, ωστόσο τον χορεύουν τώρα και γυναίκες κυρίως υπέρβαρες που δεν μπορούν να χορέψουν τίποτα άλλο ή γυναίκες με εικοσάποντη γόβα για να δειξούν πως δικαιώς είναι νούμερα με τις μαϊμούδες του medrano.


Καψουροτράγουδα

Μία μεγάλη γκάμα από ερωτικά ταγούδια για να κόψεις φλέβα και για ραντεβού σε full moon. Αυτό το είδος μουσικής τείνει να ξεφτυλίζεται από τον κάθε ηλίθειο που τα βάζει σε σαμπ γούφερ στο κουβαδοειδή αυτοκίνητό του. Εδώ έχουμε 2  sub-categories την ποιότητα (τύπου Αλεξίου) και την σκυλότητα (τύπου Κιάμου, τύπου Βέρτη, τύπου Χατζηγιάννη). Ο καθένας βέβαια με ότι αντιλαμβάνεται...

Γυφτοτράγουδα

Μακράν η πιο ενοχλητική μουσική. Για εμένα γυφτοτράγουδα είναι αυτά που κατα καιρούς βγαίνουν από το Ανάκτορο για αυτά μιλάω, για τον Ζαζόπουλο γενικά γι αυτά που θα ακούσουμε οι περισσότεροι και θα πούμε «τι μαλακία είναι αυτό;» Βάλε με να ακούσω οτι θέλεις δεν έχω πρόβλημα σε αυτά όμως, θα ξεράσω χαλβάδες. Ως τραγουδιστές χρησιμοποιούνται τραγουδιστές που η φωνή τους ακούγεται σαν τον ΕΤ, και ως τραγουδίστριες γυναίκες με χρόνιο διάφραγμα και φαρυγγίτιδα που το φλέμμα έχει κάτσει στον λαίμό τους!

Ποπ 

Η Ποπ μουσική δεν ξέρω γιατί έχει συνδιαστεί με την προκλητικότητα...Οτι και να κάνουν οι τραγουδιστές εκεί δεν θα τους παρεξηγήσουμε ούτε θα τους πάρουμε στα σοβαρά έχουν το ακαταλόγηστο! Πως διαβάζεις Δημουλά και οτι και να διαβάσεις με τον τρόπο που είναι γραμμένο, είναι ποιητική αδεία, κάπως έτσι και εδώ. Ίσως αυτό οφείλεται στην αιώνια ηλίθεια Μαντόνα που ακόμα και τώρα που είναι ένα σκέτο milf για πολλούς εξακολουθεί και προκαλεί. Καλά για την GaGa δεν μιλάω καν, όπως δεν αναφέρω και δικές μας που δεν ξέρουν τι είναι, τι είδος αντιπροσωπεύουν όπως Βανδή και Βίσση (ΑΒητικά τα έγραψα, μην πει κανένας καμία εξυπνάδα)

Ρέγκε 

Αυτό το έχω συνδιασεί με την βρωμιά, μιας και για να κάνεις ράστα πρέπει να μείνεις 1 μήνα άλλουστος -η για να τζιβώσει εύκολα το μαλλί και μετά αφού τα κάνεις δεν μπορείς να λουστείς (για το δεύτερο δεν είμαι και πολύ σίγουρη) Δεν νομίζω να υπάρχει normal άνθρωπος που θα κάτσει να ακούσε Ρέγκε. Σε κάτι σχολεία που έχουν κάνει γράφφιτι τον μετρ της πρέζας Μπομπ Μάρλευ, αναρωτιέμαι ξέρουν τίποτα για αυτόν πέραν της φούντας, έχουν ακούσει τραγούδια τους εκτός από το κουτσουμπιλο που το κανε γνωστό η κοσμοτε;

Όπερα 

Ένα είδος μουσικής για λίγους κυριολεκτικά, γι αυτούς που ξέρουν να εκτιμάνε την ποιότητα και δεν μπερδεύουν την βούρτσα με την πούτσα. Συνήθως μαζεύονται για να παρακολουθήσουν όπερα και διάφορα ψώνια της εγχώριας σόου μπιζ για να μας δείξουν την ποιότητα τους. Σκατά καγιανάς. Οι υψηφωνες ντύνονται παρα μα πάρα πολύ επίσημα τις περισσότερες φορές. Στις οπερέτες μπορεί να ναι και πιο φτωχικά ντυμένοι ανάλογα με τις ανάγκες της παράστασης.

3 σχόλια:

Πέτα το...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright by tsaxpina 2010 all right reversed/ rss Designed by tsaxpina