20/5/10

0 Βρε πως αλλάζουν οι καιροι...

20/5/10
Όπως κοίταγα να διαβάσω κάτι αξιόλογο στο troktiko βρήκα κάτι πολύ ενδιαφέρον  και άξιο για ασταμάτητο κράξιμο -αρχικά- σχετικά με την πολιτική μαλακία,την  αηδία που μου προκαλούν και για τους εμμετούς που ξερνάνε όταν παίρνουν το λόγο στην βουλή.

Θαυμάστε τον κατα τ'αλλα αγωνιστή πρωθυπουργό μας...του Τότε, πΠ (Πριν Πρωθυπουργίας) να διαμαρτύρεται κάτα της μεταρρύθμισης του Ασφαλιστικού (από την ΝΔ)Κάτσε ντε έχει και άλλα, Γίνεται ένα με τον λαό φωνάζοντας τα συνθήματα...
Πως αλλάζουν οι καιροί; Πως αλλάζουν οι άνθρωποι από την μία στιγμή στην άλλη όταν αποκτούν εξουσία;

Τότε που ο Γιωργάκης ήταν αντιπολίτευση, κατέβαινε και στους δρόμους για να διαμαρτυριθεί, όχι βέβαια οτι τον αφόρα η όποια μεταρρύθμιση δεν τον αγγίζει καν, αλλά για να δώσει μία καλή εικόνα οτι νοιάζεται και αγωνίζεται για το καλό του πολιτή. Κάτι σαν τον καλοκάγαθο πολίτη ένα πράγμα.

Γιατί στις διαμαρτυρίες βρίσκονται οι ανθρώποι που ονειρεύονται λίγο φως και είναι πρόθυμοι να πιστέψουν ακόμη και το πασιφανές ψέμμα...Βλέπεις η ανάγκη κάνει αφελείς τους ανθρώπους!

Τότε λοιπόν ο Γιωργάκης είχε και εκείνος την ανάγκη για να ανεβάσει το μπουρδέλο του, και έριχνε την μυτούλα του και κατέβαινε στις πορείες για να τα οικονομήσει αυτός και να γαμήσει εμάς. Τώρα η πρωθυπουργάρα μας κυκλοφορεί με πανάκριβα αυτοκίνητα και συνοδεύεται από καμιά δεκαριά αυτοκίνητα για να μην τον λιτζάρουν.

Τα ξεχάσαμε αυτά Γιωργάκη; Πήραμε εξουσία και το πέζουμε αφεντικά;!:!:!

Στο μεταξύ η ειρωνεία είναι οτι διαδηλώνει για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό από την ΝΔ που μπροστά σε αυτά που πέρασε - ο αριστερός (μην χέσω)- πρωθυπουργός μας είναι πανηγυράκι. Αλλά τα ξέχασε...
Όπως ξέχασε να τις βγάλει και από το site του, όποιος θέλει μπορεί να τις βρει. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΣΑΜΠΑ!

Σε τέτοιες στιγμές είναι που σκέφτομαι πόσο πίσω είναι η Τεχνολογία...
Για φαντάσου, να βλέπεις τη σκατόφατσα κάποιου στο διαδίκτυο που δεν γουστάρεις και να μπορείς με ένα κουμπί να τον φτυνεις και να πηγαίνει η ροχάλα σε αυτόν με κάποιο τρόπο... Πόσες ομπρέλες θα είχαν χρεώσει το δημόσιο οι πολιτικοί μας (αυτό είναι άλλο θέμα); Εγώ πάντως πολλούς θα φτυνα... και άμα ήταν εντάξει η τεχνολογία θα έβγαζε και κουμπί για όλες τις φυσικές ανάγκες: ΧΕΣΙΜΟ, ΧΥΣΙΜΟ, ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ, ΚΛΑΝΙΕΣ...
Το " κλάσε μου τα αρχίδια", ή "πάρτ' αρχίδια μου" και άλλα πολλά θα έπαιρναν κυριολεκτικά σάρκα και οστά. Μάλλον όμως και η τεχνολογία για να μην υπάρχουν αυτλα τα πολύ εύχρηστα options έχει γκόμενα την πολιτική.

 Ρόδα είναι όμως και γυρίζει, θα (σας) γαμήσει και ο φτωχός παλιόμαλάκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πέτα το...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright by tsaxpina 2010 all right reversed/ rss Designed by tsaxpina